NOSALTRES

BENVINGUTS A BOSCH

BENVINGUTS A UN MÓN DIFERENT

QUI SÓM?

L’EQUIP BOSCH DE PINEDA, UN GRUP PECULIAR...

DESPRÉS DE MÉS DE 25 ANYS TREBALLANT A DIFERENTS ESPAIS, TENIM EL NOSTRE PROPI, PER CELEBRAR TOT TIPUS D’ESDEVENIMENTS, A GIRONA.

QUÈ FEM?

UNA BONA IDEIA POT SORTIR D'UN SOL, PERÒ PER REALITZAR-LA, ES NECESSITA UN BON EQUIP DE TREBALL I, PER TANT, ÉS NECESSARI ESCOLTAR, COMPARTIR, CREAR, INNOVAR, IMAGINAR, EMOCIONAR, SENTIR, GAUDIR... TOT, PER ACONSEGUIR ELS VOSTRES OBJECTIUS I MÀXIMA TRANQUIL.LITAT.

SENSE NORMES, SENSE PROTOCOLS, SENSE LÍMITS, I TANT DIFERENT I ATÍPIC COM ENS DEIXEU.

QUÈ ENS AGRADA?

SI US CASEU, SI CELEBREU UNA FESTA, AIXÍ COM UN ANIVERSARI, UNA COMUNIÓ, ALTRES...VOLEM FER-VOS SENTIR COM A CASA...AMB NATURALITAT, PROXIMITAT I BUSCANT LA VOSTRA ESSÈNCIA, FENT QUE CADA ESDEVENIMENT SIGUI ÚNIC I DIFERENT.

I SI ES TRACTA D’EVENTS CORPORATIUS I ACTES D’EMPRESA, US ASSESSOREM I ENS ADAPTEM A LES VOSTRES NECESSITATS, COMPTANT AMB L’EXPERIÈNCIA D’HAVER TREBALLAT, DURANT ANYS, PER MULTINACIONALS, AIXÍ COM, PETITES PIMES.

RESUMINT...

SÓM UN EQUIP HUMÀ, TOTALMENT ENTREGAT, A FER-VOS VIURE UN DIA IRREPETIBLE, QUE DE BEN SEGUR, NO US DEIXARÀ INDIFERENTS.

ENS ENCARREGUEM D’ABSOLUTAMENT DE TOT, PERQUÈ NO US HÀGIU D’AMOÏNAR DE RES: ORGANITZACIÓ, ASSESSORAMENT, GESTIÓ, MUNTATGE, DISSENY, DECORACIÓ, GASTRONOMIA, MÚSICA, FOTOGRAFIA...I TOT EL QUE NECESSITEU.

VOSALTRES MANEU!

SI ET FA MANDRA SEGUIR NAVEGANT, POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES.

nuvis@bosch-pineda.com

kimboschweddingplanner@bosch-pineda.com

MÒBIL DE L´ELOY: 616408645

Segueix-nos a xarxes socials